SDG Charter Signatory

Werken in Netwerken

Nieuw perspectief op jouw werk

About us

Community
Den Haag
Public Community


WIN biedt je nieuw perspectief op jouw werk.
Werk is voor ons een activiteit die je uitvoert voor anderen en die gewaardeerd wordt in geld of natura.

Over ons

We zijn een groeiende groep enthousiaste mensen die hun talent gebruiken om te laten zien dat werken veel leuker wordt als je het anders organiseert. Jong en oud, werkend in loondienst en als zelfstandige. We zijn onafhankelijk en iedereen draagt bij naar eigen vermogen. De context van waaruit wij werken is de nieuwe economie. Daarin draait het om veel meer dan inkomen verdienen en winst maken.

Onze kernwaarden zijn vrijheidvertrouwen en (eigen) verantwoordelijkheid.
De kleuren in het WIN Logo staan symbool voor een resultaatgerichtecreatieve en mensgerichte manier van werken.

Wat begonnen is met een idee over cultureel ondernemen van initiatiefnemer Irmgard Bomers, heeft zich organisch ontwikkeld tot een nieuwe manier om je werk te organiseren. Onder het motto natuurlijk werken wordt een werkstijl mogelijk waarin permanent ruimte is voor ‘een leven lang ontwikkelen’. WIN faciliteert daarbij het informeel leren in de praktijk.

Een pioniers organisatie

De not for profitorganisatie van WIN bestaat uit een kernteam en meer dan 2000 enthousiastelingen in het land.

We willen een zwermorganisatie zijn, maar daarvoor is nog geen blauwdruk. Met elkaar vinden we uit wat wel en niet werkt, gewoon door zelf de werkende principes van WIN in praktijk te brengen. We hechten veel waarde aan practice what you preachDoor zelf het voorbeeld te geven zijn we een inspiratiebron voor anderen.