Plennid

Empowering Sustainable Business

About us

Private Sector
Rotterdam
Partnership or Coalition


 

 

Bij Plennid draait alles om de duurzame economie. Wij adviseren en begeleiden organisaties naar positieve impact en laten zien dat duurzaamheid loont. Daarnaast versterken we impactvolle organisaties door ze te verbinden aan waardevolle specialisten in duurzaamheid. Zo versnellen wij op onze manier de transitie naar de duurzame economie.

 

Consultancy

Hoe zorg ik ervoor dat duurzaamheid geen kostenpost is maar groei en winst oplevert? Hoe kan ik ingrijpende veranderingen doorvoeren zonder mijn product/dienst te veranderen of mijn klanten of opdrachtgevers teleur te stellen? Plennid helpt u bij het vinden van antwoorden op deze en andere vragen met advisering op het gebied van duurzaamheid en circulariteit.

 

Consultancy Recruitment Netwerk

 

Transformeren naar een duurzame organisatie moet in fases. Daarom hebben wij dit 5-stappen model ontwikkeld. We identificeren in welke fase uw organisatie zich begeeft en bepalen zo de juiste vervolgstappen. Een vloeiende manier van veranderen, waar iedere medewerker actief bij betrokken wordt.

 

Recruitment

Organisaties die al in de transitie of verbeter fase zitten versterken we door ze te helpen aan specialisten en uitvoerders op het gebied van duurzaamheid. Onze mensen hebben duurzaamheid in hun DNA en staan klaar om elke uitdaging aan te gaan. Op zoek naar personeel (tijdelijk of vast) om de groei van uw organisatie door te zetten? Of op zoek naar een nieuwe opdracht binnen de duurzame economie? Neem gerust contact met ons op!

Onze kandidaten hebben specialismes in;

 

	Circulair ontwerp  	Duurzame businessmodellen 	Ketenintegratie/ Fairchain 	Projectmanagement 	Sharing economy 	Transitiemanagement 	Zero-waste		Agri & Food  	Clean Tech Innovaties 	Circulair Bouwen  	Geotechniek 	Hernieuwbare energie 	Maritiem 	Milieu

 

Netwerk

Verbind met een inspirerende groep pioniers die streeft naar de juiste balans tussen people, planet en profit. Wij zetten ons in voor initiatieven die de aarde helpen te behouden (sustainability) en te verbeteren (thrivability).

 

Onze partners:

Enactus Allianz Drift MVO Nederland Gemeente Rotterdam Herso Inter groep bouw en infra Brightpensioen Rotterdam Partners Cleach Tech Delta Moyee