SDG Action Day 2019

Event date 25 Sep '19 A (UTC +1)
Event location Kit: SDG House • mauritskade 64, Amsterdam, 1092 AD, Netherlands
0 comments
1 likes

Een onderonsje over blockchain of een koffie drinken met een start-up om een actieplan voor gender equality op te zetten. Iedereen is welkom tijdens de SDG Action Day op 25 september in het SDG House in Amsterdam. Of je nu al wat jaren meeloopt of net om de hoek komt kijken, samen gaan we deze dag aan de slag de om de grootste uitdagingen van deze tijd om te zetten in kansen voor iedereen. Connecting Generations is het thema van deze derde editie van de SDG Action Day. We brengen verschillende generaties en sectoren bij elkaar en bieden jonge koplopers een podium. De SDG Action Day is een unieke kans voor inspiratie, nieuwe samenwerkingen en actieplannen om aan de slag te gaan met de 17 werelddoelen (SDGs)

 

Plenair Programma

Tijdens de plenaire sessies (aan de start en het einde van de dag) staan er inspirerende sprekers op het podium. 
De sprekers van het plenaire deel van de SDG Action Day worden binnenkort bekend gemaakt! 
.

Werksessies

Kies uit het overzicht onder aan deze pagina één sessie uit het ochtendprogramma en één sessie uit het middagprogramma.
Onthoud je keuze en selecteer deze sessies op de ticketsite.
.

Avondprogramma (optioneel): SDG Meetup – Life Below Water

Impact Hub organiseert SDG Meetup in samenwerking met Young Impactmakers als avondprogramma. De avond duikt in SDG 14, Life Below Water, en combineert het perspectief van millennials met de interactieve setup van de SDG Meetups. 
Voor SDG Action Day bezoekers is er een speciaal arrangement voor 15 euro. Daarvoor krijg je entree voor de meetup, een heerlijk buffet van lokale producenten met een verhaal én een drankje! Het avondprogramma (in het Engels) vindt ook plaats in het SDG House.

 

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

klik hier voor het volledige programma, en hier voor tickets