basistraining energietransitie

Event date 23 May '19 07:00 - 28 May '19 14:30 AMST (UTC -3)
Event location Atoomclub • atoomweg 50, Utrecht, 3542 AB, Netherlands
0 comments
0 likes

Wilt u uw technische kennis over de transitie van onze energie-infrastructuur vergroten? Dan is de 2 daagse basistraining op 23 en 28 mei van Smart Energy NL wat voor u! 

 

Van aardgasvrij tot smart grids

Tijdens de training worden vragen beantwoord als: Wat zijn de gevolgen van aardgasvrij en elektrisch rijden? Wat is de potentie van zonne- en windenergie? En welke mogelijkheden bieden opslag en smart grids? De training is geschikt voor deelnemers zonder technische achtergrond.

 

Praktijkvoorbeelden en demonstraties

Uw hoofdtrainers zijn Ron Visser, Rik Luiten en Walter Hulshorst; deskundigen die hun sporen in de energiewereld hebben verdiend. Samenwerking tussen partijen wordt steeds belangrijker om de energietransitie een succes te maken. Met praktijkvoorbeelden tonen de trainers de kracht van samenwerking en elkaar begrijpen aan. Demonstraties en casussen geven verder inzicht in (de gevolgen van) oplossingsrichtingen en keuzes die we maken.

 

Diversiteit van deelnemers

We streven naar een goede diversiteit van deelnemers. De ervaring leert dat meestal een mengelmoes van (lokale) overheden, energiebedrijven, onderwijsinstellingen, netbeheerders, ontwikkelaars, adviesbureaus en/of installateurs deelneemt. Na de training bent u in staat om energievraagstukken beter te doorgronden en sneller en effectiever op te pakken. U kunt samengevat de zin van onzin scheiden. 

Praktische informatie

  • Data: donderdag 23 & dinsdag 28 mei
  • Taal: spreektaal is Nederlands, maar een deel van het cursusmateriaal Engelstalig
  • Materiaal: presentaties, achtergrondartikelen, films, casussen, demonstraties & verrassing
  • Deelnemers: minimaal 5, maximaal 25
  • Plaats: Utrecht
  • Prijs: €975,-, incl. lunch en drinken, excl. BTW
  • Aanmelden: via inschrijfformulier (vol is vol)

Heeft u vragen over de training? Laat het ons weten via de contactpagina of bel Walter Hulshorst (06-1047 4577).