Verkiezing Meest Inspirerende Global Goals gemeente 2018

Event date 18 Jan '19 09:00 - 17:30 A (UTC +1)
Event location Atrium VNG • Nassaulaan 12, Den Haag, 2514 JS, Netherlands
0 comments
2 likes

Jaarlijkse verkiezing Meest inspirerende Global Goals Gemeente is van start!

 

De jaarlijkse verkiezing ‘Meest Inspirerende Global Goals Gemeente’ vanuit de Gemeenten4GlobalGoals campagne van VNG International is weer van start! Met het groeiende netwerk van Global Goals gemeenten, groeit ook de concurrentie! Wie volgt gemeenten Oss en Rheden op en wordt dit jaar verkozen tot meest inspirerende of meest veelbelovende Global Goals Gemeente?

Onderscheidingen
De gemeente die zich op de meest inspirerende wijze heeft ingezet voor de
Global Goals for Sustainable Development (SDG’s), zal in het zonnetje gezet worden en de wisselbeker in ontvangst nemen van de Meest Inspirerende Global Goals Gemeente van vorig jaar: Oss. Aangezien het netwerk zowel uit ervaren gemeenten als beloftevolle nieuwkomers bestaat, reiken wij naast de onderscheiding ‘meest inspirerend’ ook een onderscheiding uit in de categorie ‘veelbelovend’, vorig jaar ontvangen door gemeente Rheden.

 

Termijn
De termijn van inzenden loopt van 19 november 2018 tot 1 januari 2019. Potentiële kandidaten kunnen vanaf 19 november meedoen aan de verkiezing door middel van het beantwoorden van de vragenlijst die beschikbaar is via de link onderaan dit artikel. Hier geven gemeenten aan wat hen uniek maakt op het gebied van de Global Goals. Na deze periode zullen de juryleden zich beraden over de inzendingen van de kandidaten. De uiteindelijke onthulling en onderscheiding zal plaatsvinden op de nieuwjaarsreceptie van VNG International op 18 januari.

 

Voortgang
We zullen u op de hoogte houden van de voortgang van de verkiezing via de sociale mediakanalen van de Gemeenten4GlobalGoals campagne (facebook, twitter, webpagina VNGi)

 

Webpagina www.vng.nl/gemeenten4globalgoals
Twitter https://twitter.com/G4GlobalGoals

Facebook https://www.facebook.com/Gemeenten4GlobalGoals/
Gemeenten kunnen hun inzendingen doen via onderstaande link! https://nl.surveymonkey.com/r/NVPGQ88?fbclid=IwAR3qfYaMco0h7E5muwFyG22W…