MVO NEDERLAND NIEUWJAARSEVENT 2019: DE GROENE BUBBEL VOORBIJ

Event date 24 Jan '19 13:00 - 18:00 CEST (UTC +2)
Event location Fokker Terminal, Den Haag • Binckhorstlaan 249, Den Haag, 2516 BB, Netherlands
0 comments
0 likes

De groene bubbel waarin we opereren staat op knappen. Want nu de versnelling naar de nieuwe economie is ingezet, is het tijd om de beweging te laten groeien. De nieuwe werkelijkheid die we voor ogen hebben, een wereld waar positieve impact hand in hand gaat met financiële resultaten, moet ruimte krijgen. Want we hebben méér duurzame ondernemers en bedrijven en méér business in de nieuwe economie nodig. Op donderdag 24 januari gaan we in de Fokker Terminal in Den Haag onze groene bubbel voorbij!

GOEDE GROEI

Dit jaar staat het festival volledig in het teken van goede groei! Want de omslag naar de nieuwe economie vraagt om groei van duurzame waarden, groei van bewustwording en groei van de markt voor duurzame producten en diensten. In de vorm van mini-colleges, interactieve sessies en een dynamische marktplaats kies je ter plaatse voor de activiteiten die bij jou en je ambities passen. Groei door jezelf te inspireren, door het vinden van matches of stappen te maken met jouw duurzame businesscase.

IT TAKES TWO

Op NE18 werden creativiteit en innovatie als belangrijke ingrediënten voor het nieuwe ondernemen belicht door de wereldberoemde designer Daan Roosegaarde. Komende editie pakken we extra groots uit door niet één, maar twee indrukwekkende sprekers een podium te geven. Kunnen duurzame idealen uitgroeien tot multinationals, zonder zichzelf onderweg te verliezen? En hoe kijken we positief naar groei als de vraag naar meer onbeantwoord blijft?

MIS HET NIET!

Ben jij er samen met 1.000 andere ondernemers, koplopers, beslissers en pioniers bij op 24 januari? Proef en beleef de nieuwe economie samen met onze partners en ga naar huis met duurzame oplossingen, nieuwe matches en potentiële businesskansen. Begin november start de inschrijving. Vol is vol, dus zorg dat je er als eerste bij bent!

BEN JIJ ONZE NIEUWE EVENTPARTNER?

Wil jij tijdens hét duurzame event van het jaar jouw product of dienst onder de aandacht brengen, jezelf profileren als koploper of het programma met ons bepalen? Neem bij interesse contact op via mail: evenement@mvonederland.nlof telefoon: 030-2305600