Werelddoelenspel

Een leuk, leerzaam en resultaatgericht teamspel. Wil jij samen met je collega’s in actie komen voor een betere wereld?

About the initiative


Project/Program
WORLD

Het Werelddoelenspel

Een leuk, leerzaam en resultaatgericht teamspel

Wil jij samen met je collega’s in actie komen voor een betere wereld? Speel het Werelddoelenspel en ontdek welke kansen de werelddoelen jouw team bieden en hoe je daarmee concreet bijdraagt aan een betere wereld.

Hoe wil jij dat jouw wereld eruitziet in 2030?

In 2015 stelden 193 wereldleiders van de Verenigde Naties een lijst op met 17 Sustainable Development Goals (werelddoelen). Deze moeten ervoor zorgen dat de wereld in 2030 een eerlijke, veilige en duurzame plek is. Een wereld die we door kunnen geven aan de volgende generaties.

Wat levert het op?

  • een concreet en lokaal uitvoerbaar actieplan voor een betere wereld

  • een leuke teambuilding met trotse, gemotiveerde en betrokken medewerkers

  • positief bedrijfsimago als sociaal betrokken organisatie met oog voor lokale maatschappelijke uitdagingen

Wil jij samen met je collega’s in actie komen voor een betere wereld?

Wil jij samen met je team (vanaf 8 deelnemers) in actie komen voor een betere wereld? Neem dan vandaag nog contact met ons op via info@werelddoelenspel.nl.

Meer informatie over het spel en de werelddoelen: www.werelddoelenspel.nl

Hoe werkt het?

Teams gaan de strijd aan met elkaar en geven ‘spelenderwijs’ antwoord op vragen als: welk werelddoel past het best bij mijn team en waarom? Hoe kun je als team concreet bijdragen? Wat is de impact op de maatschappij en onszelf? Het Werelddoelenspel wordt gespeeld met speelkaarten, fiches en een groot storyboard waarop de antwoorden worden uitgeschreven. Het duurt een halve dag en wordt fysiek begeleid door een van onze vertellers met digitale ondersteuning van foto- en filmmateriaal.